Allround metaalbewerker - Mar-IX

Ben jij die Allround metaalbewerker

rondom Biddinghuizen die zijn energie kwijt wil?

 

Dan zit je goed bij Mavé

We zijn een wereldwijd opererend bedrijf waar hoogwaardige machines/installaties ontwikkeld en gemaakt worden voor de boeiende superjachtindustrie. Veel van onze systemen worden op maat gemaakt, speciaal voor dat ene jacht. En dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

We willen dat je je lekker voelt bij Mavé dus krijg je veel zelfstandigheid en je eigen werkplek. Daarnaast werk je met de modernste apparatuur en het beste gereedschap en is de werkomgeving schoon en luxe.

We werken met een team van ervaren professionals die het klappen van de zweep kennen en het beste van het beste willen maken. Wil je verder en meer leren? Dan helpen we je graag met TIG lassen, kanten, zetten, puntlassen of koper solderen. En als je echt wat wilt, sluit je gewoon aan bij je collega’s voor de montage en assemblage. Zo word je allround en waardevoller.

Wat vragen we van je?

  • Opleiding: richting metaalbewerking, metaaltechniek
  • Een diploma TIG lassen zou handig zijn, maar is geen must, dit diploma kan je immers ook bij ons halen

We vragen niet veel ervaring, maar misschien genoeg om te weten wat je wilt of wil leren. Daarnaast hopen we op een vrolijke persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail.

Reageren

Bel ons voor een kop koffie en een verhelderend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 0321-337467 en vraag naar Martijn Dekker.

Of mail naar minette@mave.nl. Wellicht tot snel.