Commercieel Medewerker M/V - Mar-IX

Commercieel binnendienst medewerker M/V

Over MAVE

Mavé ontwikkelt en produceert op maat gemaakte geavanceerde HVAC-systemen voor superjachten onder de merknaam MAR-IX. Systemen die in combinatie met de, in huis ontwikkelde Hyper TP-methode, tot 80% energie besparen aan boord van superjachten. Hiermee loopt Mavé ver vooruit op andere aanbieders in de internationale markt.  Mavé heeft topmerken in de superjachtenindustrie in haar klantenportefeuille zoals Royal Huisman, Vitters en andere.

Bij Mavé staat alles in het teken van premium kwaliteit en geavanceerde producten en technieken. Belangrijk voor iedereen die echt verder wil.

 

Voor wie?

Mavé heeft flinke groei-ambities en wil voorop blijven lopen met innovatieve en geavanceerde HVAC-systemen voor superjachten. Wij zoeken mensen die het beste uit zichzelf willen halen en willen bijdragen aan de voorsprong die wij met MAR-IX hebben opgebouwd.

 

Wat voor Commercieel binnendienst medewerker?

We zoeken iemand die sales kan ondersteunen op allerlei vlakken. Het is dan ook een afwisselende functie die uiteenloopt van rechtstreekse communicatie met (potentiële) klanten in binnen- en buitenland tot het maken van offertes, de verkoop en advisering van spare parts tot de verwerking van orders.

Natuurlijk ben je commercieel onderlegd, heb je ervaring en weet je hoe je je moet gedragen bij klanten.

Samengevat: lol in techniek, commercieel gevoel, integer, efficiënt en gedreven.

 

Welke sfeer kan je verwachten?

De sfeer is losjes en informeel. Maar ook zeer professioneel. We werken met korte lijnen door een platte organisatiestructuur.

Wij zijn handig, clean en snel én staan volledig in dienst van onze klanten. Onze marktreputatie is hoog bij onze doelgroepen. Dat zijn vaak captains en chief engineers van superjachten die echt wat gewend zijn.

Ons team is vakkundig en flexibel. Mensen moeten zich lekker voelen bij ons, want dan is je baan altijd leuk.

Het is hier net als in de Formule 1. Succes is alleen mogelijk als het team optimaal functioneert. Natuurlijk is er ruimte voor een lekkere kop koffie, overleg, het zoeken naar nog betere oplossingen, de vrijdagmiddag borrel en lol.

 

Wij bieden jou

  • Een afwisselende job waar je veel kunt leren
  • Veel contact met klanten
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een hecht team van echte professionals die weten hoe het werkt
  • De kans om je verder te ontwikkelen en te groeien binnen de onderneming
  • Een goed salaris conform de CAO Metaal & Techniek met een prima pensioen
  • Een kwaliteitsomgeving die vormend is voor de rest van je carrière

Bel ons voor een kop koffie en een verhelderend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 0321-337467 en vraag naar Niels Tuininga. Of mail je CV met motivatie naar Minette@mave.nl

Wellicht tot snel.