Tekenaar/werkvoorbereider - Mar-IX

Tekenaar/werkvoorbereider

die verder wil in de superjachtindustrie?

 

Dan zit je goed bij Mavé

Bij Mavé ontwikkelen en produceren we geavanceerde HVAC-systemen voor de superjachtindustrie. En omdat geen enkel superjacht hetzelfde is leveren we alleen volledig maatwerk. Dat maakt deze functie op de engineeringafdeling afwisselend.

Samen met je collega’s maak je van conceptschetsen perfecte plannen om tot een compleet uitgewerkte MAR-IX HVAC-installatie te komen.

Als teamspeler ben jij verantwoordelijk voor het overdragen van de tekeningen naar de productieafdeling, opereer je als sparringpartner binnen het engineeringsteam en ondersteun je de projectleider bij zijn werkzaamheden.

 

Wat bieden we je

MAR-IX staat hoog aangeschreven in de superjachtindustrie. Dat heeft te maken met de hoogwaardige kwaliteit die we leveren. Innoveren, verbeteren en oplossingen vinden is een constante in ons werk. Dat maakt het vak zo boeiend.

Je komt in een gezellige ongecompliceerde sfeer terecht waar ruimte is voor verdere ontwikkeling en groei. Dat stimuleren we zelfs. We hopen snel op een vast dienst verband zodat je een structurele bijdrage kunt leveren aan de groei van de onderneming.

Daar horen natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden bij en een salaris dat bij je functie past.

 

Wat worden jouw werkzaamheden?

  • Ontwerpen, berekenen, en tekenen van technische HVAC Installaties
  • Tekenen van schema’s, maken van datasheets en handleidingen
  • Het maken van werktekeningen voor productie en het ondersteunen van de productie bij nieuwe producten en “special products”
  • Up-to-date houden van projectdocumentatie

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgerond, Technische MBO 4 opleiding
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Je bent communicatief en administratief vaardig in Nederlands en Engels
  • Ervaring met SolidWorks is een pré

 

Reageren

Bel ons voor een kop koffie en een verhelderend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 0321-337467 en vraag naar Mark Vermetten.

Of mail naar minette@mave.nl. Wellicht tot snel.