Administratief/commercieel medewerkster - Mar-IX

Administratief/commercieel medewerkster

Leuke ondersteunende job in de boeiende wereld van de superjachtindustrie.

 

Over MAVE

Mavé ontwikkelt en produceert op maat gemaakte geavanceerde HVAC-systemen voor superjachten onder de merknaam MAR-IX. Bijzondere systemen die tot wel 80% energie kunnen besparen aan boord van superjachten. Hiermee loopt MAR-IX ver vooruit op andere aanbieders in de internationale markt en daar zijn we erg trots op. MAR-IX heeft topmerken in de superjachtindustrie in haar klantenportefeuille. Bij ons staat alles in het teken van premium kwaliteit, geavanceerde producten en technieken.

 

Wat voor Administratief medewerkster?

Wij zoeken een collega die het leuk vindt om ondersteunend werk te leveren op allerlei vlakken. Het is een zeer afwisselende, interne, veelal administratieve functie, waarbij je o.a. de volgende werkzaamheden kunt verwachten:

  • het verwerken van inkooporders en orderbevestigingen
  • het maken van project- en spare-parts offertes
  • rechtstreekse communicatie met (potentiële) klanten in binnen- en buitenland
  • agendabeheer en voorbereidingen van (online)vergaderingen
  • assisteren bij de voorbereiding van (internationale) beurzen

Het is belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig kunt werken. Maar ook dat je een teamplayer bent en genoeg verantwoordelijkheidsgevoel hebt om het werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij hopen op een enthousiast iemand met een open en positieve instelling, die het ook leuk vindt om specifieke productkennis op te doen.

Kennis en ervaring met MS Office is belangrijk in deze functie. Net als een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

 

Welke sfeer kan je verwachten?

De sfeer is losjes en informeel. Maar ook professioneel. En omdat de onderneming plat georganiseerd is werken we met korte lijnen. We zijn handig, werken clean en snel én staan volledig in dienst van onze klanten. We staan als merk hoog aangeschreven bij onze doelgroepen. Dat zijn vaak captains en chief engineers van superjachten die echt wat gewend zijn. Onze mensen moeten zich lekker voelen bij ons, want dan is je baan altijd leuk. Daar werken we continu aan.

 

Wij bieden jou

  • een afwisselende job van 24 uur per week met ruimte voor eigen initiatief
  • een hecht team dat veel voor elkaar over heeft
  • een goed salaris conform de CAO Metaal & Techniek met een prima pensioen
  • een inspirerende werkomgeving

 

Bel ons voor een kop koffie en een verhelderend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 0321-337467 en vraag naar Niels Tuininga. Of mail je CV met motivatie naar minette@mave.nl

Wellicht tot snel.