Monteur werkplaats - Mar-IX

Monteur werkplaats (fulltime)

met een technische achtergrond om ons superjachtteam verder te versterken.

 

Bij Mavé…

… bouw je samen met je collega’s aan bijzondere producten in een fijne, moderne en schone werkomgeving. Deze producten vormen samen een HVAC installatie die tot wel 80% energie kunnen besparen aan boord van superjachten. Met deze geavanceerde systemen lopen we voorop in de markt en zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovaties en verbeteringen. Veel van onze producten worden op maat gemaakt, speciaal voor dat ene superjacht. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Omdat we groeien zijn we hard op zoek naar een Monteur werkplaats.

Wat vragen we van jou?

Je hebt technisch inzicht en bent handig met allerlei moderne gereedschappen, je steekt graag je handen uit de mouwen en denkt in oplossingen.

Onze producten en systemen maak je je helemaal eigen en dat maakt dat je je thuis gaat voelen binnen onze onderneming. Je vindt het leuk om meer te leren en jezelf verder te ontwikkelen tot technicus HVAC installaties voor de superjachtindustrie. Zo wordt je allround en waardevoller en
werk je tegelijk aan je loopbaan.

Verder hopen we op een vrolijke persoonlijkheid die zich thuis voelt in een team waar klantgerichtheid en kwaliteit belangrijk is.

We zoeken een monteur die:

 • beschikt over een technische mbo/lbo diploma, bij voorkeur in de metaaltechniek
 • bereid is om te leren en mooie dingen wil maken voor superjachten
 • oog heeft voor detail en nauwkeurig kan werken
 • netjes en opgeruimd is, en makkelijk en goed presteert in een team

 

Wij bieden jou:

 • een leuke, veelzijdige functie bij een internationaal opererend bedrijf
 • de mogelijkheid tot een (interne) opleiding en je verder te ontwikkelen
 • een fulltime baan, met een vast dienstverband als ambitie
 • werken in een klein, gezellig team met informele werksfeer
 • werken aan High Tech producten/systemen
 • een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en pensioen volgens de CAO Metaal en
  Techniek

 

Welke sfeer kan je verwachten?

Een losse en informeel sfeer. Onze klanten zijn vaak captains en chief engineers van superjachten die echt wat gewend zijn. Het is voor ons belangrijk dat mensen zich lekker voelen bij ons en daar werken we continu aan. Maar gelukkig is er ook tijd voor lol en een gezellige Vrijmibo.

 

Interesse?

Ben je enthousiast over deze functie? We zijn benieuwd naar jouw sollicitatie. Heb je nog vragen? Bel ons voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek en vraag naar Jim Horstman. Ons telefoonnummer is 0321-337467. Of mail je CV met motivatie naar minette@mave.nl.

Wellicht tot snel.