Projectleider - Mar-IX

Projectleider

Je hebt technisch inzicht en weet hoe je een project richting een succesvolle oplevering moet leiden. Je bent van nature een teamspeler en gewend om taken te verdelen en mensen te laten samenwerken.

Herken jij jezelf hierin? En lijkt het jou leuk om te werken in de boeiende wereld van de superjachtindustrie? Dan willen wij graag met jou in gesprek!

 

OVER MAVE

Mavé ontwikkelt en produceert op maat gemaakte geavanceerde HVAC-systemen voor superjachten onder de merknaam MAR-IX. Systemen die, in combinatie met de in huis ontwikkelde Hyper TP-methode, tot 80% energie besparen aan boord van superjachten. Hiermee lopen wij ver vooruit op andere aanbieders in de internationale markt. Wij hebben topmerken in de superjachtindustrie in onze klantenportefeuille. Bij ons staat alles in het teken van premium kwaliteit, geavanceerde producten en technieken. Belangrijk voor iedereen die echt verder wil.

 

DE ROL VAN PROJECTLEIDER

Als projectleider ben jij de dirigent van jouw projecten. Je bent verantwoordelijk voor het verloop van het hele project, vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Je stelt een projectteam samen en zorgt dat de communicatie goed verloopt.

Je maakt een projectplanning, verdeelt de taken en bewaakt continue de voortgang en de deadlines om ervoor te zorgen dat een project op tijd wordt afgerond.

Jij bent verantwoordelijk voor de informatievoorziening rondom het project en bent single point of contact voor onze opdrachtgever.

Bij Mavé werk je mee aan maatwerk systemen voor superjachten. Deze tot de verbeelding sprekende industrie maakt de functie afwisselend en aantrekkelijk. Onze opdrachtgevers behoren tot de grootste jachtbouwers ter wereld; dus kwaliteit, levertijd en service zijn belangrijk.

 

WAT WIJ VRAGEN

  • HBO werk- en denkniveau
  • enige jaren werkervaring als projectleider bij een technisch bedrijf
  • je bent en werkt goed georganiseerd, houdt overzicht op zowel hoofdlijnen als details
  • je hebt leiderschapskwaliteiten
  • je hebt zowel mondeling als schriftelijk een uitstekende beheersing van de Engelse taal en kunt goed communiceren op diverse niveaus
  • ervaring met HVAC systemen is mooi meegenomen maar geen vereiste. Intern wordt je opgeleid om de vakinhoudelijke kennis te verkrijgen.

 

WAT WIJ JOU BIEDEN

De sfeer is losjes en informeel. Maar ook professioneel. En omdat de onderneming plat georganiseerd is werken we met korte lijnen. We zijn handig, werken clean en snel én staan volledig in dienst van onze klanten. Innoveren, verbeteren en oplossingen vinden is een constante in ons werk. Dat maakt ons vak zo boeiend. Daarnaast bieden wij:

  • een goede, marktconforme beloning met arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling volgens de CAO metaal en techniek
  • een inspirerende werkomgeving, waar hightech producten worden gemaakt
  • goede interne begeleiding en opleidingsmogelijkheden
  • je gaat werken bij een uniek familiebedrijf, waar innovatie en saamhorigheid hand in hand gaan

 

REAGEREN

Ben jij enthousiast over deze functie? Je reactie is van harte welkom! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Niels Tuininga. Ons telefoonnummer is 0321-337467. Je kunt ook een email sturen naar minette@mave.nl