Technisch tekenaar - Mar-IX

Technisch tekenaar

Onze afdeling engineering heeft plaats voor een technisch tekenaar. Deze afdeling is de spil van het bedrijf, waar alle systemen ontworpen en uitgewerkt worden voor de productieafdeling.

Je werkt dagelijks aan de meest innovatieve, energiezuinige en duurzame HVAC-systemen voor voornamelijk superjachten. Geen project is gelijk en systemen worden “op maat” uitgewerkt en geproduceerd. Ieder jacht is anders en jullie team heeft de taak om te zorgen voor de ideale maatwerk oplossing. Hierdoor zijn je werkzaamheden altijd gevarieerd. 

Samen met je collega’s maak jij van conceptschetsen een uitgetekend plan om tot een compleet uitgewerkte HVAC installatie te komen. Zo’n plan bestaat uit werktekeningen die naar de werkplaats gaan en diverse schema’s en ontwerpen die bij de klant op het bureau komen; de grootste bouwers van superjachten wereldwijd!

Als teamspeler op de afdeling engineering ben jij verantwoordelijk voor het overdragen van de tekeningen naar de productieafdeling en ondersteun je de projectleider bij zijn werkzaamheden.

Als bedrijf zijn wij continue bezig met innoveren en blijven we onze unieke, duurzame systemen voor superjachten verbeteren. Ga jij samen met ons deze uitdaging aan?


WAT GA JIJ DOEN:

  • Ondersteunende taken bij het ontwerpen, berekenen, en tekenen van technische HVAC Installaties
  • Tekenen van schema’s (bijv. 2D leidingschema’s), maken van datasheets en handleidingen
  • Het maken van werktekeningen voor productie, en het ondersteunen van de productie bij nieuwe producten en “special products”
  • Up-to-date houden van projectdocumentatie


WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Een technische MBO opleiding niveau 3 of 4, bijv. als Technisch Tekenaar of met technisch tekenen als onderdeel van vakkenpakket
  • Je bent creatief en denkt in oplossingen
  • Je bent flexibel in het schakelen tussen werkzaamheden en projecten
  • Je weet van aanpakken en streeft altijd naar het beste resultaat
  • Ervaring met Solid Works is een pré


WAT BIEDEN WIJ JOU:

Bij ons werk je in een internationaal opererend familiebedrijf met een informele en prettige werksfeer.

Wij bieden je een zeer afwisselende baan en de mogelijkheid voor het volgen van een opleiding of cursus om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we je natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden en ons doel is een vast dienstverband voor jou.

 


MEER INFORMATIE

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Mark Vermetten. Hij is bereikbaar via info@mave.nl of telefonisch op: 0321 – 337467

 


SOLLICITEREN

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en cv naar mevrouw Minette Vermetten, via minette@mave.nl